Welkom!

Mijn leven lang ben ik al gevoelig voor energie. Eerst was dat speels en onbewust, later voelde het vooral als een last, als een beperking. Langzamerhand begon ik mezelf beter te begrijpen en leerde ik het om te zetten in iets positiefs; ik zie het nu als mijn gave, mijn kracht.

De woorden Energetic Empowerment zijn mij ‘gegeven’ (zie En nu…). Ik kan helpen om je terug te zetten in je energie, jezelf te verankeren. Bijvoorbeeld in het geval van vaak ziek zijn, angststoornissen of paniekaanvallen, buikpijn. Allemaal signalen dat je energie uit balans is. Vaak ben je je daar niet eens van bewust, omdat je niet meer luistert naar je lichaam en je gevoel, maar naar je hoofd.

Empowerment = Het versterken van mensen en groepen zodat ze kunnen deelnemen aan de samenleving. Via empowerment krijgen individuen, organisaties en gemeenschappen greep op hun eigen situatie en hun omgeving. Ze verwerven controle en hun kritische bewustzijn scherpt aan”

Door een (reeks van) behandelingen krijg je onder andere inzicht in je patronen; wat is de oorzaak, hoe uit het zich en natuurlijk hoe kun je die energie omzetten naar iets positiefs. Dit doe ik onder meer door middel van intu├»tieve healingen waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken. Zo kom je weer in je kracht te staan. Empowerment!

Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor onder andere een heerlijke honingmassage. Voor meer informatie zie: Behandelingen

Neem gerust een kijkje en laat het me weten als je vragen hebt!

Liefs, Imrhien