Lorelei 2017

No Comments

Yes!! Dit jaar sta ik op het Vrouwenfestival Lorelei van dinsdag 21 t/m zondag 27 augustus in Zeewolde. En wat ben ik daar trots op! Samen met Sylvia Habraken deel ik een tent op het verwen- & healingveld. Sylvia geeft shiatsu massages die ik je uit eigen ervaring zeker kan aanbevelen!

Op Lorelei geef ik Godinnen-healingen. Dit zijn intuïtieve healingen waarbij ik door geef wat op dat moment past. Het draait hierbij om verbinding; met jezelf en met de Godin in jou. Omdat iedere vrouw anders is, is ook iedere healing anders. Ik maak gebruik van verschillende methodes, met als basis de energie van de Godin. Met mijn achtergrond van Reiki, sjamanisme en vrouwenwerk zorg ik voor een moment van rust voor jezelf, om weer helemaal in je lijf te ‘zijn’ en van daaruit je energie te laten stromen, vanuit je hart en vanuit je baarmoeder. Voel de aarde niet alleen onder je voeten, maar ook verankerd in je zelf. We zoeken die verbinding op en van hieruit laten we gebeuren wat gebeurt. Laat je raken door wat jij op dat moment nodig hebt; ik geef het met liefde aan je door.

Dus ga jij naar Lorelei, kom dan zeker langs voor een ontspannende healing zodat je weer lekker in je lijf kunt zakken en vol energie weer verder kunt. Graag tot dan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.