En nu…

No Comments

In vuur en vlam!

Dat er veel gebeurt de laatste tijd, is een feit. Niet alleen voor mij, ik hoor het overal om me heen. Energieën die veranderen, mensen die bewuster worden, noem maar op. En hoe beangstigend dat soms ook kan zijn, op dit moment kan ik er alleen maar van genieten. De diepte die aan me trekt zodra ik afwijk van wat ik eigenlijk echt wil – die kant zie, voel en respecteer ik. Het verschil is dat het me niet zo snel meer omver kan trekken. Het is me nog nooit zo duidelijk geweest als nu: zolang ik de stroom blijf volgen, is het leven zó veel makkelijker! De stroom die leidt naar waar ik wil zijn. Hoe fijn om eindelijk met de stroom mee te zwemmen in plaats van er tegenin. Het besef dat ik vele, vele jaren zo druk ben geweest met het me afvragen waarom het leven zo vaak zo zwaar was… terwijl ik het zelf in stand hield. Ach. Wijsheid komt met de jaren. Zeggen ze.


Om terug te komen op die veranderingen. Wat mijn bedrijf betreft is er ook het één en ander aan het schuiven. Nu ik mezelf, de ‘echte’ mij, stevig aan het verankeren ben in deze wereld, voel ik heel sterk de behoefte dit ook in mijn werk door te voeren. Ik wil meer, maar vooral ook anders. Een voetstap achterlaten. Het plaatje is nog niet helemaal rond, maar de ideeën laten al op volle sterkte van zich horen. Een gedeelte van de behandelingen die ik geef, valt sowieso weg. Daardoor is er plaats voor iets nieuws; tijd voor de uitgebreide versie! De wens om mijn kwaliteiten meer in te zetten, roept. Ik wil delen: hoe ik energie beleef, hoe ik het omzet en daarmee inzet. Hoe groot de energie van liefde is, het vuur van de liefde – voor jezelf en voor anderen. En voor mij heel belangrijk: hoe kom jíj bij je verlangens en hoe vertaal je dat naar de realiteit? Vecht je, net als ik deed, al heel je leven tegen jezelf, tegen het jezelf zijn? Ga en sta je voor wie je echt bent en leef je voluit? En is dat echt zo of houd je jezelf prachtig voor de gek? Er is altijd ruimte voor de ‘betere’ versie van jezelf en die wil ik je graag helpen vinden!

Toen ik laatst in een gesprek met mijn mentor aangaf dat er iets aan het veranderen was, maar ik nog niet precies wist hoe en wat, gaf zij me de woorden Energetic Empowerment. “Daar moet ik bij jou aan denken”, zei ze. Het voelde voor mij als een enorm compliment. Het raakte me, pakte me en het heeft me niet meer losgelaten; ik wil dit neer gaan zetten. Mensen bereiken, van binnenuit, zodat ze gaan staan en hun eigen grootsheid zien – ieder op zijn eigen manier. Wat een uitdaging! En wat een voorrecht dat ik mijn gaven mag delen, inzicht mag geven en zo mensen op hun weg kan begeleiden. I love it! I love my life!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.