2 jarig bestaan = 2e behandeling gratis!

No Comments

**Actie is afgelopen!!**

 

Al weer 2 jaar geleden zette ik mijn handtekening: mijn praktijk was geboren. Uit het niets begonnen, nog zoekende naar wat het beste bij mij paste. Ondertussen is dat zoveel duidelijker. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen op die manier die bij hén past. Of dat is door te healen, inzicht in (oude) patronen te creëren, een massage om weer in je lijf te zakken of …. Mijn passie voor het werken met energie kan ik zo dagelijks inzetten en dat maakt me dankbaar, en blij! En dat wil ik natuurlijk met jullie delen. Boek je nu een behandeling, dan krijg je van mij de 2e gratis! (zie voorwaarden onderaan deze pagina)

 

 

Voorwaarden:

  • niet geldig op reeds gemaakte boekingen
  • de tweede behandeling dient binnen een maand na de eerste behandeling plaats te vinden
  • één gratis 2e behandeling per persoon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.